Medior Java Developer

This job posting is only available in Dutch.

Ben je ambitieus, wil je meewerken aan het uitbouwen van een vooruitstrevend SaaS product, maar wil je het dynamische aspect die eigen is aan web-projecten niet missen? Zoek je een job met veel uitdaging en waar je snel kan bijleren? Lijkt het je wat om ons bedrijf mee te laten groeien en te werken in een dynamisch team aan innovatieve oplossingen? Dan zijn wij naar je op zoek voor een leuke, uitdagende job!

ByondFiles is een snelgroeiende startup dat oplossingen biedt aan enkele van de grootste uitdagingen voor bedrijven: het georganiseerd houden van belangrijke documenten en het mogelijk maken van een vlotte samenwerking van het team.

ByondFiles is een document management systeem dat ervoor zorgt dat het beheer van documenten niet alleen overzichtelijker verloopt, maar dat medewerkers altijd de documenten kunnen bereiken. Vanaf hun smartphone, tablet of desktop. Ondertussen gebruiken zowel kleine als grote bedrijven ons beheersysteem met succes!

Voor ons bedrijf zijn we nog op zoek naar een medior Full Stack Java Developer voor de verdere ontwikkeling van ons gloednieuw SaaS product.

Jouw profiel

Voor de functie van medior Full Stack Java Developer verwachten we dat je JAVA als tweede taal hebt, gecombineerd met de kennis van HTML/CSS en JQuery/JavaScript. We werken in een MacOS/Linux/Unix omgeving en je kunt overweg met Spring, Hibernate, Elastic Search en Groovy of hebt een grote interesse om hier in bij te leren. Onze technologica touchpoints zijn oa. ElasticSearch, Microsoft (Azure, 365, Graph API, Sharepoint, WOPI), Google (Google Cloud Platform), Docker, Kubernetes, Redis, Document converters, Websockets en Webdav.

Je bent iemand die de zaken snel oppikt en een grote interesse hebt om dingen bij te leren. Daarnaast ben je een initiatiefnemer met een echte hands-on mentaliteit. Je gaat probleemoplossend en analytisch te werk en houdt ervan om kwalitatieve en duurzame oplossingen af te leveren.

  • Diploma Bachelor Toegepaste Informatica of gelijkwaardig
  • Minstens 3 jaar relevante ervaring
  • JAVA, HTML/CSS en JQuery/JavaScript hebben voor jou geen geheimen
  • Kennis van Spring, Hibernate, Elastic Search en Groovy, of interesse om hierin expert te worden
  • Goed begrip van de principes van responsive webdesign / Twitter Bootstrap / VUE.js
  • Basiskennis relationele database (SQL)
  • Interesse in open source systemen als Ubuntu Linux, Apache, Tomcat, Postgres is een pluspunt
  • Initiatiefnemer met hands-on mentaliteit
  • Teamspeler
  • Talenkennis: vloeiend Nederlands en zeer goede kennis van het Engels. Andere talen zijn een pluspunt.

Wat bieden we aan?

Een afwisselende job in een snelgroeiend bedrijf met een aangename werksfeer en after-work activiteiten. Je komt in aanraking met de nieuwste technologieën en tools. ByondFiles biedt je ook de kans om jezelf te ontplooien en ervaring op te doen met de nieuwste technologieën.

Naast een pak ervaring, bieden we je een hypermodern kantoor met de nodige faciliteiten en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, laptop, GSM en bedrijfswagen.

Interesse in deze functie? Solliciteer met je motivatiebrief en CV.

Solliciteer nu

Terug naar vacatures